Udíme, vaříme a konzervujeme podle vyzkoušených receptů

Akceptujeme Benefity Plus

Akceptujeme Edenred karty, E-tickety i papírové poukázky

Akceptujeme UP E-benefit karty i papírové poukázky
Kuchařka seznamuje s průběhem domácí zabijačky a výrobou zabijačkových specialit, domácího uzeného masa, domácí šunky, klobás, salámů, párků a dalších masných výrobků. Čtenáři zde najdou mnoho výborných receptů na přípravu pokrmů nejen z vepřového, ale i dalších druhů masa domácích zvířat. Kniha obsahuje i různé způsoby konzervování masa. Zpestřením jsou navíc recepty na zeleninové přílohy a saláty.
Doplňkové parametry
| Kategorie: | Kuchařky, diety, výživa |
|---|---|
| EAN: | 9788073221928 |
| Autor: | Doležalová Alena |
| Vydavatel: | Dona |
| Počet stran: | 216 |
| Rozměry: | 170x240x18 |
| Vazba: | brožovaná |
| Jazyk: | český |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Přidat komentář
