Udíme, vaříme a konzervujeme podle vyzkoušených receptů

Akceptujeme Benefity Plus

Akceptujeme Edenred karty, E-tickety i papírové poukázky

Akceptujeme UP E-benefit karty i papírové poukázky
Kuchařka seznamuje s průběhem domácí zabijačky a výrobou zabijačkových specialit, domácího uzeného masa, domácí šunky, klobás, salámů, párků a dalších masných výrobků. Čtenáři zde najdou mnoho výborných receptů na přípravu pokrmů nejen z vepřového, ale i dalších druhů masa domácích zvířat. Kniha obsahuje i různé způsoby konzervování masa. Zpestřením jsou navíc recepty na zeleninové přílohy a saláty.
Doplňkové parametry
Kategorie: | Kuchařky, diety, výživa |
---|---|
EAN: | 9788073221928 |
Autor: | Doležalová Alena |
Vydavatel: | Dona |
Počet stran: | 216 |
Rozměry: | 170x240x18 |
Vazba: | brožovaná |
Jazyk: | český |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Přidat komentář