
Akceptujeme Benefity Plus

Akceptujeme Edenred karty, E-tickety i papírové poukázky

Akceptujeme UP E-benefit karty i papírové poukázky
Traduje se, že česká kuchyně využívá při přípravě pokrmů málo zeleniny. Naši předkové však naopak vařili masité pokrmy pouze svátečně a zelenina pěstovaná na zahrádkách byla, kromě obilovin a posléze brambor, podstatnou součástí jídelníčku. Zeleninové recepty by měli sloužit jako návod ke zdravějšímu stravování.
Doplňkové parametry
| Kategorie: | Kuchařky, diety, výživa |
|---|---|
| EAN: | 9788087678039 |
| Autor: | Trnková Klára |
| Vydavatel: | Trnka |
| Počet stran: | 40 |
| Rozměry: | 115x150x10 |
| Vazba: | brožovaná |
| Jazyk: | český |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Přidat komentář
