
Akceptujeme Benefity Plus

Akceptujeme Edenred karty, E-tickety i papírové poukázky

Akceptujeme UP E-benefit karty i papírové poukázky
Shahaf Shabtay, šéfkuchař oblíbené pražské restaurace SaSaZu, strávil objevováním kouzla asijské kuchyně mnoho let. Nyní spojil síly s nakladatelstvím Smart Press, aby se v knize Osm chutí Asie podělil nejen o recepty a postupy, které si během svých studií a cest osvojil, ale zejména o příběhy plné vášně a dobrodružství, které se za nimi skrývají. Jídla, která vám spolu se svým týmem v této kuchařce představí, můžete znát z menu SaSaZu, ti zcestovalejší možná i ze zemí jejich původu – z jihovýchodní Asie, Vietnamu, Kambodže, Singapuru. A v těchto zemích se můžete ocitnout i vy, stačí nakoupit suroviny, obléknout si zástěru a trochu si při vaření hrát. Asijská kuchyně totiž není nic, čeho je třeba se bát, ba naopak! Nevyžaduje precizní vážení ingrediencí ani přesné postupy, vše si můžete upravit podle chuti a nápadu. Recepty jsou přizpůsobeny českým podmínkám a všechny používané suroviny jsou zde k dostání – v knize dokonce najdete i tipy a doporučení, kde si je objednat či kam se pro ně vypravit.
Kniha je členěna do osmi kapitol, z nichž každá je věnována jedné typické asijské surovině: kokosu, zázvoru a galangalu, citronu a citronové trávě, čaji, sezamu, rýži, banánu a chilli. Tyto ingredience jsou použity v receptech na saláty, polévky či hlavní jídla, ale můžete se těšit i na dezerty, nápoje i další návrhy na jejich využití (např. kokosový krém na ruce). Každý recept je navíc doplněn fotografií.Kniha také přináší spoustu informací ze zákulisí výjimečné restaurace, vypravíte se s ní na výlet do Asie či do pražské vietnamské tržnice SAPA a seznámíte se i s těmi, kteří pomohli celý koncept SaSaZu vytvořit. Kniha obsahuje 52 receptů.
Shahaf Shabtay
Jeden z 5 nejlepších šéfkuchařů v ČR dle magazínu Týden (2011)
SaSaZu pod Shahafovým vedením
Ocenění Michelin Bib Gourmand (2012, 2011, 2010)
Nejlepší mezinárodní restaurace v ČR dle časopisu Euro (2011)
Nejlepší (2011), 2. nejlepší (2012) a jedna z 10 nejlepších restaurací v ČR (2010) dle Hospodářských novin
Nejlepší asijská restaurace v Praze dle Prague Post (2011, 2010)
Jedna z Top 10 restaurací dle Maurerova výběru Grand Restaurant (2009)
Certificate of Excellence portálu Trip Advisor (2011)
Kniha je členěna do osmi kapitol, z nichž každá je věnována jedné typické asijské surovině: kokosu, zázvoru a galangalu, citronu a citronové trávě, čaji, sezamu, rýži, banánu a chilli. Tyto ingredience jsou použity v receptech na saláty, polévky či hlavní jídla, ale můžete se těšit i na dezerty, nápoje i další návrhy na jejich využití (např. kokosový krém na ruce). Každý recept je navíc doplněn fotografií.Kniha také přináší spoustu informací ze zákulisí výjimečné restaurace, vypravíte se s ní na výlet do Asie či do pražské vietnamské tržnice SAPA a seznámíte se i s těmi, kteří pomohli celý koncept SaSaZu vytvořit. Kniha obsahuje 52 receptů.
Shahaf Shabtay
Jeden z 5 nejlepších šéfkuchařů v ČR dle magazínu Týden (2011)
SaSaZu pod Shahafovým vedením
Ocenění Michelin Bib Gourmand (2012, 2011, 2010)
Nejlepší mezinárodní restaurace v ČR dle časopisu Euro (2011)
Nejlepší (2011), 2. nejlepší (2012) a jedna z 10 nejlepších restaurací v ČR (2010) dle Hospodářských novin
Nejlepší asijská restaurace v Praze dle Prague Post (2011, 2010)
Jedna z Top 10 restaurací dle Maurerova výběru Grand Restaurant (2009)
Certificate of Excellence portálu Trip Advisor (2011)
Doplňkové parametry
Kategorie: | Kuchařky, diety, výživa |
---|---|
EAN: | 9788087049549 |
Autor: | Shabtay Shahaf |
Vydavatel: | Smar Press |
Počet stran: | 180 |
Rozměry: | 260x210x10 |
Vazba: | vázaná |
Jazyk: | český |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Přidat komentář