
Akceptujeme Benefity Plus

Akceptujeme Edenred karty, E-tickety i papírové poukázky

Akceptujeme UP E-benefit karty i papírové poukázky
Klobásy nebo huspenina, šunka či slanina, jitrnice nebo jelítka - ty domácí chutnají prostě lépe! Ať už porážíte dvoumetrákového pašíka, nebo třeba jen koupíte půlku prasete a chcete se dozvědět, jak maso nejlépe zpracovat, jak vyrobit pár kilo klobás nebo vyudit šunku, v této publikaci najdete všechny potřebné informace, postupy a návody. Carsten Bothe vás naučí poznat kvalitu masa, správně ho porcovat, používat řeznické nástroje, seznámí vás s triky profesionálů a vším, co souvisí s výrobou klobás, nakládáním nebo zavařováním masa. O domácích zabijačkách ví zkrátka všechno.
Doplňkové parametry
| Kategorie: | Kuchařky, diety, výživa |
|---|---|
| EAN: | 9788075412409 |
| Autor: | Bothe Carsten |
| Vydavatel: | Vašut |
| Počet stran: | 136 |
| Vazba: | brožovaná |
| Jazyk: | český |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Přidat komentář
