
Akceptujeme Benefity Plus

Akceptujeme Edenred karty, E-tickety i papírové poukázky

Akceptujeme UP E-benefit karty i papírové poukázky
Kolektiv zkušených odborníků radí, jak uspořádat v domácím prostředí zabijačku prasete, aby výsledkem byly chutné, kvalitní a dlouho uchovatelné produkty. Podrobně popisují porážku, čištění a vykolení prasete, také bourání půlek poraženého prasete až na jednotlivé části upotřebitelné v kuchyni.
V knize je množství osvědčených receptů na zabijačkové speciality (tlačenky, jaternice, jelita, paštiky), uzená masa, klobásy, salámy a jiné pochoutky. Zabývá se i možnostmi a postupy konzervování produktů po zabijačce.
Postup porážení, čištení a vykolonování prasete při domácí porážce - Bourání půlek prasete na jednotlivé části - Množství receptů na zabijačkové speciality, uzena mása, klobásy a salámy - Konzervování masa a zabijačkových specialit po zabijačce.
V knize je množství osvědčených receptů na zabijačkové speciality (tlačenky, jaternice, jelita, paštiky), uzená masa, klobásy, salámy a jiné pochoutky. Zabývá se i možnostmi a postupy konzervování produktů po zabijačce.
Postup porážení, čištení a vykolonování prasete při domácí porážce - Bourání půlek prasete na jednotlivé části - Množství receptů na zabijačkové speciality, uzena mása, klobásy a salámy - Konzervování masa a zabijačkových specialit po zabijačce.
Doplňkové parametry
| Kategorie: | Kuchařky, diety, výživa |
|---|---|
| EAN: | 9788020904188 |
| Autor: | Půhoný Josef a kolektiv |
| Vydavatel: | Brázda |
| Počet stran: | 120 |
| Vazba: | vázaná |
| Jazyk: | český |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Přidat komentář
