
Akceptujeme Benefity Plus

Akceptujeme Edenred karty, E-tickety i papírové poukázky

Akceptujeme UP E-benefit karty i papírové poukázky
Druhý díl České domácí kuchařky je opět založen výhradně
na tradičních receptech naší kuchyně, zaznamenaných v rodinných
receptech a kuchařských knihách zejména 20. a 30. let minulého
století. Více než 200 stran knihy je tentokrát rozčleněno do oddílů
Předkrmy, Polévky, Hlavní jídla a dezerty a doplněna několika
speciálními sekcemi. Jsou to Zelenina a ovoce v české kuchyni,
Masopust, velikonoční speciality, Dožínky a Vánoční cukroví.
na tradičních receptech naší kuchyně, zaznamenaných v rodinných
receptech a kuchařských knihách zejména 20. a 30. let minulého
století. Více než 200 stran knihy je tentokrát rozčleněno do oddílů
Předkrmy, Polévky, Hlavní jídla a dezerty a doplněna několika
speciálními sekcemi. Jsou to Zelenina a ovoce v české kuchyni,
Masopust, velikonoční speciality, Dožínky a Vánoční cukroví.
Doplňkové parametry
Kategorie: | Kuchařky, diety, výživa |
---|---|
EAN: | 9788020423375 |
Autor: | Rákosníková Jitka |
Vydavatel: | Mladá Fronta |
Počet stran: | 200 |
Rozměry: | 175x250x15 |
Vazba: | vázaná |
Jazyk: | český |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Přidat komentář